Gelderland

  1. Het onderzoek bij de woning waar vrijdag drie dodelijke slachtoffers vielen, gaat zaterdag verder. Het huis zal worden bewaakt door agenten om sporen te beveiligen, meldt de politie.
  2. De Graafschap heeft zijn derde zege op rij geboekt. MVV werd uiteindelijk een taaie klus, maar de Superboeren wonnen met 3-2.
  3. Een man is vrijdagavond gewond geraakt in een woning aan de 1e Wormenseweg in Apeldoorn. Hij is neergestoken. De politie zoekt de omgeving af naar een wapen en naar de dader. Er zijn ook speurhonden ingezet.
  4. Leo de Haas, wie kent hem niet? Als presentator van Blik op de Weg vermaakte hij jarenlang het grote publiek met beelden van overtredingen in het verkeer. Nu is het terug op het scherm, maar dan als vlogger op zijn eigen, razendpopulaire YouTube-kanaal.
  5. De politie is op zoek naar de 17-jarige Annabelle van Lenthe. Ze is voor het laatst gezien in Eefde.
  6. NEC heeft thuis tegen Jong Ajax volkomen onverdiend een puntje gepakt. Het eindigde in 3-3.
  7. Zin in een hele nacht lang kunst en cultuur? Dan moet je in de binnenstad van Arnhem zijn. Voor de derde keer wordt daar de Arnhemse Uitnacht gehouden.
  8. In Laren is vrijdagavond een tractor in brand gevlogen onder een kapschuur. Het jonge vee in de aangrenzende koeienstal werd uit voorzorg geëvacueerd.
  9. Het Chinees Nieuwjaar is nog eens niet begonnen, maar op een internationale school in Arnhem is het vrijdag al gevierd. Op het Lorentz Lyceum wordt het vak Chinees gegeven, reden genoeg om groots uit te pakken en het publiek te voorzien van een portie Chinese cultuur.
  10. Vogelliefhebbers kunnen hun geluk op dit weekend: het is namelijk weer tijd voor de Nationale Tuinvogeltelling. Herken jij de vogels in jouw tuin? Doe onze quiz.
Top