Groningen

  1. FC Groningen heeft zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle verdiend met 2-0 gewonnen. Ramon-Pascal Lundqvist tekende in de 19e minuut voor de openingstreffer. Hrustic maakte na een uur spelen de bevrijdende tweede goal.
  2. Door de 2-0 zege tegen PEC Zwolle viel er een last van de schouders van FC Groningen-trainer Danny Buijs. Wel riep hij het publiek op maker van de tweede goal, Ajdin Hrustic, te steunen ook als zijn acties mislukken.
  3. Het Expeditie Grunnen-team begint wel heel groot. Vier meiden uit havo 2 van het Terra College in Winsum moeten een videoproject maken voor school. Ze wilden heel graag een video maken over Expeditie Grunnen en dat lukt!
  4. Amateurvoetballers opgelet, de zomerstop is definitief voorbij. Dit weekend mogen 803 seniorenteams uit Groningen de wei in.
  5. Het weekend staat weer voor de deur. In onze provincie is zaterdag en zondag van alles te beleven. Nog geen idee wat je wilt gaan doen? We hebben een aantal suggesties voor je op een rij gezet.
  6. FC Groningen speelde zaterdag in eigen huis tegen PEC Zwolle. Wie was volgens jou de beste FC'er?
  7. Een verzorgd spelend FC Groningen heeft zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle met 2-0 gewonnen.
  8. In Grijpskerk is een auto in een sloot terechtgekomen. Op het moment dat de auto in het water aan de Kievitsweg belandde zaten er geen mensen in.
  9. In een huis aan de Sibrandaheerd in de wijk Beijum in Stad heeft een brand gewoed. De brandweer meldt dat er vlammen in de keuken zijn gezien. Daarbij kwam veel rook vrij.
  10. Voorafgaand aan elke wedstrijd van FC Groningen blikt RTV Noord vooruit. Dit keer op de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle.
Top