Groningen

  1. Dat is schrikken. Bij 65.000 inwoners van de drie noordelijke provincies ploft een herinnering van het Noordelijk Belastingkantoor op de deurmat. Betalen binnen twee weken, staat er dreigend bij.
  2. De balkons aan de Westindischekade blijven, met uitzondering van de hoekbalkons, tot het einde van dit jaar afgesloten. Woningcorporatie Lefier zegt dat de balkons niet veilig genoeg zijn om er normaal gebruik van te kunnen maken.
  3. Je kent wel de energielabels die huizen krijgen om te bepalen hoe energiezuinig ze zijn. Maar ken je het blauwe label (Bluelabel) ook?
  4. De Vrijbuiter in Roden heeft financiƫle problemen. Wilderness BV, waar de kampeerhal onder valt, heeft uitstel van betaling aangevraagd.
  5. Hij zit er al de hele week en heeft het prima naar zijn zin. Dik Huizing moet het bouwverkeer dat werkt aan de de Ringweg tegenhouden als ze van plan zijn om de stadswijk De Linie in te rijden.
  6. Er komt geen kaarsrechte weg op de dijk bij Hornhuizen. De locatie blijkt niet geschikt.
  7. Het dorpshuis in Zuidwolde heeft genoeg geld ingezameld om het gebouw te moderniseren.
  8. Onderzoekers gaan binnenkort opnieuw de Waddenzee op om te zoeken naar de laatste drie vermiste schepen die tijdens de vissersramp van Paesens-Moddergat in 1883 zijn vergaan.
  9. Doelman Jeroen Zoet heeft zijn contract bij PSV verlengd, ondanks buitenlandse interesse. De 27-jarige international uit Veendam zette vrijdag zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot de zomer van 2021 aan de landskampioen bindt.
  10. Een doorstart van de failliete webwinkel Athleteshop lijkt niet aan de orde.
Top