Limburg

  1. ,,We zijn knock-out geslagen, maar we komen terug!” Montagnards-trainer Jan Trienekens bleef strijdbaar na de desastreuze competitiestart van zijn nieuwe ploeg. De Bergenaren verloren zaterdag met dubbele cijfers van een ‘bijzonder sterk Achates’. De honger van de Ottersumse gasten was pas bij 0-10 gestild.

  2. Fortuna Sittard had lang zicht op een resultaat in Arnhem en verdiende ook een punt. Twee goals van Bryan Linssen lieten de gasten echter verslagen achter: 4-2.

  3. De boeiende derby in de derde divisie tussen Groene Ster en EVV eindigde zaterdag in Heerlen in een 1-1 gelijkspel.

  4. Volleybalclub Limac won zaterdagavond met ruime cijfers van Hands-Up uit Berlicum. In Linne werd het 3-1 voor de Limburgers, die dit seizoen uitkomen in de tweede divisie.

  5. Cabooter HandbaL Venlo heeft zaterdag zijn tweede overwinning geboekt in de eredivisie. De Venlose handbalsters waren veel te sterk voor DSVD: 34-22.

  6. VVV heeft in Tilburg tegen Willem II geen moment aanspraak kunnen maken op een resultaat. De penalty van Vangelis Pavlidis na een overtreding van Chris Kum was voor de eveneens povere thuisploeg genoeg: 1-0.

  7. Joseph en Anna Mommers hebben zaterdag postuum de Marsna Erepenning van Verdienste der gemeente Meerssen ontvangen.

  8. Zowel OCI-Lions als Herpertz Bevo Hc heeft zaterdagavond gewonnen in de BENE-League. Lions rekende in Sittard af met Aalsmeer: 36-29. Bevo was in Panningen met 32-27 te sterk voor Hasselt.

  9. Louis Hiddes draagt zijn functie als directeur van het Heerlense Mijnwater BV op 1 oktober over aan Angelique Palmen.

  10. In september 2019 bestaat het Natuurpark Vlakbroek in Koningslust tien jaar. Op zondag 29 september wordt dat gevierd van 10.00 tot 12.00 uur met een wandeling.

Top