Limburg

  1. Het Reizigersoverleg Limburg ziet geen heil in het schrappen van de spitstrein op de Maaslijn tussen Boxmeer en Nijmegen. Arriva wilde de extra trein weghalen om vertragingen te voorkomen.

  2. Het leek vrijdag wel zomer, maar daar komt na het weekend abrupt een einde aan.

  3. Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn, is niet geëmigreerd en leeft nog ‘gewoon’ in Apeldoorn en Harderwijk.

  4. In Kelpen-Oler is vrijdagavond een auto het kanaal Wessem-Nederweert ingereden. Het ongeluk gebeurde omstreeks kwart over acht vanaf het zandpad naast het kanaal iets voor de Ellerbrug.

  5. De gemeente Weert maakt zich samen met Werk.Kom en werkgevers in de regio sterk voor de medewerkers van Roto Smeets. Zij verliezen vanwege een faillissement vanaf 31 mei hun baan.

  6. In de coalitie wordt driftig gerekend om bij de Eerste Kamerverkiezingen van komende maandag twee extra zetels binnen te halen. Als dat lukt, kan het kabinet óók met de PvdA zakendoen om een meerderheid voor wetten te krijgen.

  7. Wie liever niet te veel geld uitgeeft in de supermarkt kan beter geen smartphone gebruiken tijdens het boodschappen doen.

  8. COLUMN - ‘Jeezesmina! Kijk nou daar! Heb je dat gezien? Tjongejonge, wat een lekker wij…’

  9. Het zijn turbulente tijden voor de Reinaertkliniek in Maastricht. Eigenaar Sjaak Haakman is onderwerp van onderzoek naar faillissementsfraude en onbehoorlijk bestuur. Hij zoekt een koper. Schuldeisers verwijten hem wanbetaling en ‘geschuif’ met bv’s, waardoor zij het nakijken dreigen te hebben.

  10. De Reinaertkliniek in Maastricht zit ernstig in het nauw. De eigenaar vecht voor het voortbestaan. Leveranciers en schuldeisers zetten de kliniek klem, uit vrees hun geld kwijt te raken.

Top