Noord Holland

  1. Wie heeft het lievelingskettinkje van Cor gezien? Die oproep doen familie en vrienden van de 54-jarige man uit Bovenkarspel, die afgelopen maandag om het leven kwam bij het ongeluk in Grootebroek.
  2. (AT5) Een wilde politie-achtervolging in het centrum van Amsterdam vannacht eindigde met een frisse duik in het 't IJ. Zelfs in het ijskoude water gaf de man niet op.
  3. Het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum heeft beelden online gezet van de Nationaal Socialistische Beweging (NSB) in Noord-Holland. De film maakt deel uit van een bredere collectie NSB-propaganda die tot op heden in het archief van het instituut werd bewaard.
  4. "Ik leer de kinderen van alles, maar ik leer ook weer van hen. Nu bijvoorbeeld, met de ramadan." Ilse Bleeker geeft nu twee jaar les op de openbare basisschool Jules Verne in Hoorn. Met heel veel plezier.
  5. HILVERSUM Een auto heeft vanochtend de vangrail geraakt op de A27 en is daarna in brand gevlogen. Tussen knooppunt Eemnes en Hilversum moeten automobilisten rekening houden met file.
  6. Het treinverkeer tussen Amsterdam en Utrecht is vanochtend zeer ontregeld. Oorzaak is een seinstoring tussen Amsterdam Centraal en Bijlmer Arena.
  7. De Zaanse Harry Slinger was voorbestemd om zanger te worden. "Ik had in de wieg al een aardig strottenhoofd. Tijdens verjaardagen werd ik door mijn vader op tafel gezet om een stukje van Johnny Jordaan te doen."
  8. Tussen station Amsterdam Sloterdijk en Leiden Centraal reden vanochtend minder sprinters. Volgens een onbevestigd bericht kwam dit door een 'lastige reiziger'.
  9. In een visrestaurant aan het Dorpsplein in Callantsoog is afgelopen nacht brand uitgebroken. Bij de brand raakte niemand gewond.
  10. De kater van het missen van de promotie is nog niet helemaal verwerkt bij Telstar, maar de trots begint langzaam de overhand te krijgen op sportpark Schoonenberg.
Top