Groningen

  1. Aan het Modderland in Finsterwolde heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn meerdere personen zwaargewond geraakt.
  2. We hadden beter voorbereid kunnen zijn op de corona-uitbraak die ons in maart overviel. En er moet meer aandacht komen voor de psychische gezondheid van ic-personeel.
  3. FC Groningen heeft vrijdagavond in de Groene Kathedraal met 2-0 van PEC Zwolle verloren. Het was de eerste nederlaag voor het team van Danny Buijs in de voorbereiding.
  4. Tweede doelman Jan Hoekstra verlaat FC Groningen. De 22-jarige goalie wordt voor de duur van één seizoen verhuurd aan Roda JC, dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.
  5. FC Groningen leed tegen PEC z'n eerste nederlaag van de voorbereiding. Voornaamste reden, volgens trainer Danny Buijs: PEC had wat meer wedstrijden in de benen.
  6. De tropische hitte is verdreven, lang leve de besneeuwde straten! En lekker op de trekker uit 1967. Dat en meer in Rondje Groningen.
  7. Eén van de twee mannen die verdacht worden van de moord op een 62-jarige man uit Nietap in april dit jaar, is overleden. Het gaat om de 39-jarige buurman van het slachtoffer. Hij heeft zichzelf afgelopen nacht in gevangenis De Karelskamp in Almelo van het leven beroofd.
  8. Politie, brandweer, gemeentewerkers en de dierenambulance zijn vrijdagavond in Stad flink beziggehouden door een 'grapjas'.
  9. Geen fietsenstalling, geen internet en geen spelzaal. De schooldirecteuren van CBS Annewieke en OBS Futura maken zich zorgen over het begin van het schooljaar nu zoveel zaken in het nieuwe gebouw niet in orde zijn.
  10. Voor de tweede keer binnen een paar weken is VV Winsum doelwit geweest van vandalen. Eerst al werden de ruiten ingegooid van een lokethuisje, en afgelopen nacht werd één van de dug-outs vernield.

Please publish modules in offcanvas position.