Groningen

  1. De gemeenten Eemsdelta, Midden-Groningen en Het Hogeland en het bedrijfsleven zijn teleurgesteld dat de verdubbeling van de N33 tussen Zuidbroek en Appingedam op losse schroeven staat vanwege de extra kosten voor de bouw van de zuidelijke ringweg in Groningen.
  2. Zorgmedewerkers die dagelijks worden blootgesteld aan hoge besmettingsrisico’s moeten soms langer wachten op hun inenting dan hun collega’s op kantoor. Het is bijna niet voor te stellen, maar het gebeurt.
  3. Hoe moet Groningen zich aanpassen aan het veranderende klimaat? Hoe ziet ons landschap er uit over 100 jaar? Negen landschapsarchitecten ontwierpen een plan.
  4. Wat zijn de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten rondom COVID-19 in Groningen? Volg het in ons coronablog.
  5. Dorpsbelangen Harkstede maakt zich nog altijd zorgen over de komst van een woonvorm in Harkstede. 'Onze twijfels zijn niet niet weggenomen, maar eigenlijk kan dat ook nog niet', zegt voorzitter Anke van Duuren.
  6. Bij een kachelbrand in een woning aan de Johan Willem Frisolaan in Hoogezand zijn dinsdagavond twee mensen lichtgewond geraakt.
  7. Uithuizen kampt momenteel met een grote stroomstoring. Met name het centrum van het dorp is getroffen door de storing.
  8. Een uur lang rustig met je hoofd op en neer met al dan niet een drankje, tijdens fraaie avondbeelden van stad Groningen? Dan zit je vandaag goed in 't Rondje.
  9. Op de N33 tussen Veendam en Zuidbroek is dinsdagavond een personenauto op een stilstaande auto van Rijkswaterstaat gebotst.
  10. Het gemeentebestuur van Midden-Groningen bekijkt een mogelijkheid om de rode verlichting van windpark N33 's nachts te doven en alleen aan te laten gaan wanneer vliegverkeer in de buurt is.

Please publish modules in offcanvas position.