Limburg

LimburgerLimNL
  1. Zichtbare tattoos, spijkerbroeken met gaten en ongeschoren wangen: we zien het steeds vaker op de werkvloer. Hoge eisen stellen aan het uiterlijk van werknemers wordt lastiger in een maatschappij waarin de nadruk ligt op ‘jezelf mogen zijn’. In hoeverre ga je hierin mee als werkgever?

  2. Peter Adams ontwerpt ieder jaar een meterslang bloementapijt richting de Sint Servaaskapel in Nunhem. Dit jaar had hij vier dagen van tevoren nog niks op papier staan.

  3. Een fietsster is maandagmiddag rond tien over vier gewond geraakt nadat zij tegen een scooterrijdster is gebotst op de Sint Servatiusweg in Venray.

  4. Lars Engwegen (31) heeft zijn actieve ijshockeycarrière bij Snackpoint Eaters in Geleen noodgedwongen beëindigd. Vanaf komend seizoen gaat hij aan de slag als teammanager van zijn oude ploeg.

  5. Het is definitief: er komt geen sneltram tussen Hasselt en Maastricht. In de plaats daarvan plant de Vlaamse regering een elektrische trambusverbinding. Zo komt na 18 jaar een einde aan een omstreden mobiliteitsproject.

  6. Het tekort aan werknemers zorgt niet alleen voor problemen binnen bedrijven, maar ook bij ondernemers zelf. Een kwart van hen zegt door de eindeloze zoektocht naar nieuwe medewerkers te kampen met slapeloze nachten, blijkt uit de MKB Werkgeversmonitor van hr-ondersteuner Please.

  7. Omdat de ambulancepost in Venray kampt met een lekkage in de huidige locatie bij de brandweerkazerne aan de Acaciastraat 15 in Venray, verhuist ze tijdelijk naar ziekenhuis VieCuri.

  8. Dankjewel! Speciaal voor u als abonnee verloten we elke maand een aantal leuke prijzen en attenties. Als dankjewel voor uw lidmaatschap en betrokkenheid.

  9. Tennisvereniging Simpelveld heeft bij het Lokaal Sportakkoord een aanvraag ingediend voor de introductie van een nieuwe sport op het sportpark: padel, een mix van tennis en squash.

  10. Inmiddels zijn bij zes mensen in Nederland apenpokken vastgesteld, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) maandag. Vrijdag bevestigde het instituut het eerste apenpokkengeval in Nederland. Zaterdag liep dat op naar twee.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by AgeThemes