Limburg

LimburgerLimNL
  1. Max Verstappen heeft in een zinderend gevecht met Lewis Hamilton zijn voorsprong in de strijd om de Formule 1-wereldtitel uitgebreid naar 12 punten. De Limburger won zondagavond in de Grand Prix van Amerika met miniem verschil het tactisch steekspel met de Brit.

  2. Een 69-jarige wandelaar uit Nederland is in Duitsland om het leven gekomen toen hij van een berghelling viel.

  3. De brandweer van Meerssen heeft zondagavond een containerbrand gedoofd met zand uit de zandbak op het schoolplein.

  4. Max Verstappen heeft de Grand Prix van Amerika op zijn naam geschreven. De Limburger wist in een bloedstollende slotfase op knappe wijze de jagende Lewis Hamilton van zich af te houden. Door de overwinning loopt de Red Bull Racing-coureur verder uit op Hamilton in het wereldkampioenschap.

  5. Het ervaren Real Madrid toonde in de Clásico dat het FC Barcelona van Ronald Koeman nog stappen moet maken: 1-2. Na afloop werd de auto van de trainer belaagd door supporters.

  6. In Geleen is in de nacht van vrijdag op zaterdag Wim Sanders overleden. De geboren Brabander was lange tijd werkzaam in het wielrennen en decennialang als clubarts verbonden aan V&L en Eaters. Sanders werd 78 jaar oud.

  7. Een vrouw die zaterdag haar Bordercollie uitliet in de Schadijkse Bossen in America is gebeten door een zwarte hond die op een Rottweiler lijkt.

  8. Snackpoint Eaters Limburg won zondagavond thuis van Zoetermeer Panters in een doelpuntrijk affiche: 10-5. De eindstand van de groepsfase in de beker was na de eerste zes duels weliswaar beslist, maar deze overwinning op Panters telde wel mee voor het BeNe-League klassement.

  9. Roger Schmidt legt zich niet neer bij de suprematie van Ajax in de eredivisie. „Opgeven is niet de oplossing”, aldus de teleurgestelde trainer van PSV na de 5-0 nederlaag.

  10. FC Barcelona heeft zondagavond het na de verloren Clásico tegen Real Madrid (1-2) opgenomen voor trainer Ronald Koeman. De Nederlander werd bij het wegrijden bij Camp Nou opgehouden door enkele tientallen supporters, veelal jonge fans, die samendromden om de auto van Koeman en met hun mobiele telefoons opnames maakten.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by AgeThemes