Drenthe

  1. Bernice Kruit, winnares van Heel Drenthe Bakt, nam ons mee de keuken in voor de bereiding van haar koninklijke zandkoekje.
  2. Politiecommandant Rob Vos neemt ons mee door het centrum van Emmen en vertelt welke voorzorgsmaatregelen zijn getroffen.
  3. Apotheek na apotheek zocht ze af op zoek naar een pufje die haar zeven maanden oude dochter kon gebruiken. Channa uit Schoonoord vond het uiteindelijk bijna twintig kilometer verderop.
  4. Er spelen grote belangen. Iedereen is overvallen door wat er vanochtend is gebeurd", zei een van de rechters van de wrakingskamer.
  5. Emmen werkt toe naar Koningsdag. In onze serie 'Drenthe kleurt Oranje' blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  6. De bovenkant van de brug stortte begin vorig jaar naar beneden door houtrot. De nieuwe brug moet voor de start van het vaarseizoen van volgend jaar af zijn.
  7. Pabostudenten Jasper en Jim maken een escaperoom over de Tweede Wereldoorlog.
  8. Op het traject is sprake van een stroomstoring.
  9. In 2021 investeerde het bedrijf al 35 miljoen euro in de locatie in Meppel. Toen kwam er voor 13.000 vierkante meter aan nieuwbouw bij.
  10. De vierde verdachte die recent in de zaak rondom de explosies in Schoonoord is aangehouden, blijft tot in ieder geval vrijdag 3 mei vastzitten. Het gaat om een 21-jarige man uit Rotterdam. In de...