Groningen

  1. In dit liveblog houden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in onze provincie. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
  2. Onze Blaarkoppen geven elke doordeweekse dag commentaar op het nieuws in Groningen en de rest van de wereld. Maar wat ze zeggen, dat is aan jou.
  3. Knoalsters die iets voor de medemens willen betekenen maar niet weten wat, kunnen rondkijken bij de vrijwilligersproeverij.
  4. In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles rondom FC Groningen besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema, Stefan Bleeker en Martin Drent praten je bij over het wel en wee van de FC.
  5. De politie heeft videobeelden van meerdere verdachten van drie geweldsincidenten in Winschoten, Oude Pekela en Groningen. Ze laat dinsdagavond in het tv-programma Opsporing Verzocht die beelden zien.
  6. Een 14-jarige, ernstig zieke Ajax-fan uit Veelerveen zal zich ongetwijfeld iets anders hebben voorgesteld bij het vervullen van zijn laatste wens: het bijwonen van de kraker tussen zijn favoriete...
  7. ‘Ik zag twee witte vogels, maar het zijn zwanen, geen lepelaars. Het Lauwersmeer is groot, dus het kan best dat ze nu bij het Robbengat zitten.’
  8. Minister-president Rutte komt aanstaande vrijdag voor een werkbezoek naar onze provincie. Het bezoek staat in het teken van het toekomstperspectief van kinderen en jongeren in Groningen.
  9. 'Soms is het gewoon leuk om even tegendraads te zijn, mensen in verwarring te brengen en wat weg te geven.' Het is inmiddels een jaarlijkse traditie dat akkerbouwer Hendrik Luth uit Wedde gratis...
  10. FC Groningen boekte vrijdagavond tegen Helmond Sport de tweede opeenvolgende zege (1-2) en staat nu derde in de Keuken Kampioen Divisie. 'Maar het is ontzettend wisselvallig, Groningen is nog niet...